Міні-пиріг лимонно-шпинатний
Міні-пиріг лимонно-шпинатний
Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження.
Тісто
0,280 кг | Кекс Пісний Ванільний | |
0,220 кг | Кекс Лимонний | |
0,250 кг | вода | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,050 кг | шпинат с/м |
Наповнювач
0,100 кг | Чорна смородина морожена | |
0,010 кг | Сафтія |
Декор
0,150 кг | Палетта Нейтральна | |
0,050 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на середній швидкості (використовуючи плоский бітер). В тісто додати розморожений, подрібнений шпинат, розмішати та додати ягоди.
Наповнювач:
Чорну смородину (свіжоморожену або свіжу) ретельно змішати з Сафтією. Ягоди обережно додати в тісто, розподілити по формах та випекти.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 170-175°C. Час випікання 25-30 хв. в залежності від маси тістової заготовки.
Декор:
Нагріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення та декорувати охолоджений кексовий н/ф. За бажанням прикрасити ягодами.