Флай зі шпинатом та лососем
Флай зі шпинатом та лососем
Голландський пиріг Флай зі шпинатом та лососем. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,130 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,012 кг | сіль | |
0,020 кг | цукор | |
0,330 кг | маргарин | |
0,065 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,300 кг | вода |
Начинка
0,800 кг | шпинат с/м | |
0,720 кг | лосось слабо солений | |
0,600 кг | томати черрі | |
0,032 кг | Сафтія | |
0,016 кг | часник мелений | |
0,050 кг | масло вершкове 82,5% |
Соус
0,400 кг | сир Голландський 45% | |
0,400 кг | крем-сир | |
0,600 кг | сметана | |
0,600 кг | яйця |
Спосіб приготування
Замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C, на другій швидкості 3 хв. Додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28-29°C. Вологість тіста 30,0%. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см). Розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм. в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми. Нанести начинку (з розрахунку на одну тістову заготовку 0,540 кг та рівномірно розподілити). Заливаємо соусом начинку (з розрахунку на одну заготовку 0,500 кг). Другу тістову заготовку розкатати товщиною до 3 мм та вирізати спеціальною сіткою. Залишки тіста після формування сітки можна використати при формуванні наступних флаїв. Перед випіканням флай змастити яєчним мастилом.
Начинка: шпинат смажити з часником на вершковому маслі, додати Сафтію. Порізати рибу на кубики, змішати зі шпинатом. Томати перерізати пополам та викласти, як декор після заливки.
Соус: змішати всі інгредієнти (сир натерти на грубій терці). Залити начинку.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190°C, тривалість випікання 23-25 хв. Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв. Тривалість випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.