Флай з грибами та куркою
Флай з грибами та куркою
Голландський пиріг Флай з грибами та куркою. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,130 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,012 кг | сіль | |
0,020 кг | цукор | |
0,330 кг | маргарин | |
0,065 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,300 кг | вода |
Начинка
0,720 кг | гриби печериці | |
0,800 кг | філе куряче запечене | |
0,120 кг | цибуля ріпчаста | |
0,200 кг | свіжа морква | |
0,200 кг | перець болгарський | |
0,400 кг | томати черрі |
Соус
0,600 кг | сметана | |
0,400 кг | яйця | |
0,016 кг | сіль | |
0,400 кг | сир Голландський 45% | |
0,003 кг | перець чорний мелений |
Спосіб приготування
Замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C, на другій швидкості 3 хв. Додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28-29°C. Вологість тіста 30,0%. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см). Розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми. Нанести начинку (з розрахунку на одну тістову заготовку 0,600 кг та рівномірно розподілити). Заливаємо соусом начинку (з розрахунку на одну заготовку 0,350 кг). Другу тістову заготовку розкатати товщиною до 3 мм та вирізати спеціальною сіткою. Залишки тіста після формування сітки можна використати при формуванні наступних флаїв. Перед випіканням флай змастити яєчним мастилом.
Начинка: нарізати всі рецептурні компоненти на середні шматочки. Обсмажити цибулю з морквою, додати курячу грудку та тушкувати. Додати гриби, сіль, перець та тушкувати до повної готовності. Зайву рідину злити. Перець болгарський та томати тонко нарізати і викласти зверху, як декор після заливки.
Соус: змішати всі інгредієнти (сир натерти на грубій терці). Залити соусом начинку.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190°С протягом 23-25 хв.
Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв.
Тривалість випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.