Рецептури Рецептури

Флай Угорська слива

Голландський пиріг Флай сливовий з горіхом та чорносливом. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,130 кг   сухе молоко 1,5%
0,012 кг   сіль
0,020 кг   цукор
0,330 кг   маргарин
0,065 кг   дріжджі пресовані
0,015 кг   Софт Тач
0,300 кг   вода

Начинка

1,450 кг   Джеммі Лайт Слива Угорська
0,150 кг   чорнослив
0,200 кг   грецький горіх
0,060 кг   Сафтія

Наповнювач

0,860 кг   Рап Спеціал
2,150 кг   вода

Декор

0,600 кг   Зеесан Сирний
1,200 кг   крем Патіссері несолодкі
1,200 кг   вода

Спосіб приготування

Замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C, на другій швидкості 3 хв., додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28- 29°C. Вологість тіста 30,0%. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см). Розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми. Нанести наповнювач (з розрахунку на одну тістову заготовку 0,500 кг та рівномірно розподілити), випекти. Після випікання на охолоджену заготовку нанести начинку (з розрахунку на одну заготовку 0,300 кг).

Начинка: попередньо підсушити в печі грецький горіх, змішати з нарізаним чорносливом та Джеммі Лайт Слива Угорська та Сафтією.

Наповнювач: Рап Спеціал з'єднати з водою та перемішати до однорідної консистенції, залишити на 10-15 хв. для набухання крохмалю.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 190°C, тривалість випікання 23-25 хв.

Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв.

Тривалість  випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.

Декор: Зеесан Сирний з'єднати з водою (кип'ячена, охолоджена), перемішати. Додати збиті вершки, ретельно перемішати. Декорувати флай (з розрахунку на один флай 0,500 кг).

Флай Угорська слива