Рецептури Рецептури

Флай цитрусовий

Голландський пиріг Флай цитрусовий. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.

Тісто 1

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,130 кг   сухе молоко 1,5%
0,012 кг   сіль
0,020 кг   цукор
0,330 кг   маргарин
0,065 кг   дріжджі пресовані
0,015 кг   Софт Тач
0,300 кг   вода

Наповнювач

1,880 кг   вода
0,750 кг   Рап Спеціал
0,360 кг   цукати

Тісто 2

0,170 кг   вода
0,400 кг   яйця
0,400 кг   олія соняшникова
1,140 кг   Лимонний кекс

Покриття

0,140 кг   Палетта КолдДжел
0,060 кг   Крем Лайт Лимон

Спосіб приготування

Замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C, на другій швидкості 3 хв. Додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28-29°C. Вологість тіста 30,0%. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см). Розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми. Нанести наповнювач (з розрахунку 0,500 кг на одну тістову заготовку), рівномірно розподілити. На начинку нанести тісто 2 (з розрахунку 0,350 кг на одну тістову заготовку), рівномірно розподілити.

Наповнювач: Рап Спеціал з'єднати з водою та перемішати до однорідної консистенції, додати цукати залишити на 10-15 хв. для набухання крохмалю.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 190°C, тривалість випікання 23-25 хв.

Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв.

Тривалість випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.

Покриття: змішати Крем Лайт Лимон та Палетту КолдДжел. Готові охолоджені вироби покрити, за бажанням декорувати завитками та дропсами.

Флай цитрусовий