Флай цитрусовий
Флай цитрусовий
Голландський пиріг Флай цитрусовий. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.
Тісто 1
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,130 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,012 кг | сіль | |
0,020 кг | цукор | |
0,330 кг | маргарин | |
0,065 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,300 кг | вода |
Наповнювач
1,880 кг | вода | |
0,750 кг | Рап Спеціал | |
0,360 кг | цукати |
Тісто 2
0,170 кг | вода | |
0,400 кг | яйця | |
0,400 кг | олія соняшникова | |
1,140 кг | Лимонний кекс |
Покриття
0,140 кг | Палетта КолдДжел | |
0,060 кг | Крем Лайт Лимон |
Спосіб приготування
Замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C, на другій швидкості 3 хв. Додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28-29°C. Вологість тіста 30,0%. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см). Розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми. Нанести наповнювач (з розрахунку 0,500 кг на одну тістову заготовку), рівномірно розподілити. На начинку нанести тісто 2 (з розрахунку 0,350 кг на одну тістову заготовку), рівномірно розподілити.
Наповнювач: Рап Спеціал з'єднати з водою та перемішати до однорідної консистенції, додати цукати залишити на 10-15 хв. для набухання крохмалю.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190°C, тривалість випікання 23-25 хв.
Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв.
Тривалість випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
Покриття: змішати Крем Лайт Лимон та Палетту КолдДжел. Готові охолоджені вироби покрити, за бажанням декорувати завитками та дропсами.