Флай маково-вишневий
Флай маково-вишневий
Голландський пиріг Флай з маком та вишнею. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,130 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,012 кг | сіль | |
0,020 кг | цукор | |
0,330 кг | маргарин | |
0,065 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,300 кг | вода |
Наповнювач
0,850 кг | вода | |
0,340 кг | Рап Спеціал |
Начинка 1
1,800 кг | Макова начинка |
Начинка 2
1,280 кг | вишня морожена без кісточки | |
0,400 кг | цукор | |
0,120 кг | Сафтія |
Покриття
0,155 кг | Палетта Нейтральна | |
0,047 кг | вода |
Спосіб приготування
Замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C, на другій швидкості 3 хв. Додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28-29°C. Релаксація тіста 5-10 хв. в умовах цеху. Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см). Розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми. Нанести наповнювач (з розрахунку на одну тістову заготовку 0,300 кг) та рівномірно розподілити. На наповнювач з кондитерського мішка відсадити начинку 1 та начинку 2 (відсаджувати у вигляді спіралі або довільної форми). Другу тістову заготовку розкатати товщиною до 3 мм та вирізати спеціальною сіткою. Залишки тіста після формування сітки можна використати при формуванні наступних флаїв. Перед випіканням флай змастити яєчним мастилом.
Наповнювач: Рап Спеціал з'єднати з водою та перемішати до однорідної консистенції. Залишити на 10-15 хв. для набухання крохмалю.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190°C, тривалість випікання 23-25 хв.
Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв.
Тривалість випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
Готові охолоджені вироби покрити Палеттою Нейтральною.
Покриття: розігріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення. Покрити виріб.