Флай Лімбургський з вишнею
Флай Лімбургський з вишнею
Голландський пиріг Флай з вишнею та ванільним кремом. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,130 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,012 кг | сіль | |
0,020 кг | цукор | |
0,330 кг | маргарин | |
0,065 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,300 кг | вода |
Начинка
1,715 кг | вишня заморожена без кісточки | |
0,520 кг | цукор | |
0,170 кг | Сафтія |
Наповнювач
0,870 кг | вода | |
0,350 кг | Рап Спеціал |
Покриття
0,155 кг | Палетта Нейтральна | |
0,047 кг | вода |
Спосіб приготування
Замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C. На другій швидкості 3 хв., додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28-29°C. Вологість тіста 30,0%. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см), розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми. Нанести наповнювач (з розрахунку на одну тістову заготовку 0,300 кг), рівномірно розподілити, зверху нанести начинку (з розрахунку 0,600 кг на одну тістову заготовку), рівномірно розподілити. Другу тістову заготовку розкатати товщиною до 3 мм та вирізати спеціальною сіткою. Залишки тіста після формування сітки можна використати при формуванні наступних флаїв. Перед випіканням флай змастити яєчним мастилом.
Начинка: змішати Сафтію з цукром і засипати замороженні ягоди. Начинка готується в умовах цеху, при повільному розмерзанні ягоди виділяють сік, тому потрібно декілька раз перемішувати начинку до утворення однорідної маси з цілими ягодами. Готову начинку можна зберігати в холодильній камері.
Наповнювач: Рап Спеціал з'єднати з водою та перемішати до однорідної консистенції, залишити на 10-15 хв. для набухання крохмалю.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190°C, тривалість випікання 23-25 хв.
Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв. Тривалість випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
Покриття: розігріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення. Готові охолоджені вироби покрити Палеттою Нейтральною.