Флай Чоко-черрі
Флай Чоко-черрі
Голландський пиріг Флай шоколадно-вишневий в ванільному кремі. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.
Тісто 1
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,130 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,012 кг | сіль | |
0,020 кг | цукор | |
0,330 кг | маргарин | |
0,065 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,300 кг | вода |
Тісто 2
1,200 кг | Блек Вельвет | |
0,240 кг | олія соняшникова | |
0,480 кг | яйця | |
0,480 кг | вода |
Наповнювач
0,670 кг | Рап Спеціал | |
0,050 кг | какао порошок DB82 | |
1,680 кг | вода |
Начинка
1,280 кг | вишня заморожена без кісточки | |
0,385 кг | цукор | |
0,125 кг | Сафтія |
Покриття
0,270 кг | Палетта Нейтральна | |
0,070 кг | вода |
Декор*
0,150 кг | завитки темні |
Спосіб приготування
Замісити тісто 1: 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C, на другій швидкості 3 хв. Додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28-29°C. Вологість тіста 30,0%. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см), розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм. в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми.
Тісто 2: збити всі рецептурні компоненти бітером на середній швидкості протягом 5 хв. до однорідної консистенції.
Наповнювач: Рап Спеціал, какао порошок з'єднати з водою та перемішати до однорідної консистенції, залишити на 10-15 хв. для набухання крохмалю.
Начинка: змішати Сафтію з цукром і засипати замороженні ягоди. Начинка готується в умовах цеху. При повільному розмерзанні ягоди виділяють сік, тому потрібно декілька раз перемішувати начинку до утворення однорідної маси з цілими ягодами. Готову начинку можна зберігати в холодильній камері.
Формування виробу: на розкатаний пласт тіста 1 нанести начинку (з розрахунку на одну тістову заготовку 0,300 кг та рівномірно розподілити). Зверху начинки нанести наповнювач (з розрахунку на одну тістову загтовку 0,400 кг). Рівномірно розподілити. Потім нанести тісто 2 (з розрахунку 0,400 кг на одну тістову заготовку) та рівномірно розподілити.
Покриття: розігріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190°C, тривалість випікання 23-25 хв.
Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв.
Тривалість випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
Готові охолоджені вироби покрити Палеттою Нейтральною.
*За бажанням декорувати шоколадними завитками та дропсами.