Флай Лімбургський з абрикосом
Флай Лімбургський з абрикосом
Голландський пиріг Флай з абрикосом та ванільним кремом. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.
Тісто
1,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,130 кг | Cухе молоко 1,5% | |
0,012 кг | Сіль | |
0,020 кг | Цукор | |
0,330 кг | Маргарин 72% | |
0,065 кг | Дріжджі пресовані | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,300 кг | Вода |
Начинка
1,770 кг | Фрутбері Абрикос |
Наповнювач
0,640 кг | Вода | |
0,260 кг | Рап Спеціал |
Покриття
0,155 кг | Палетта Нейтральна | |
0,047 кг | Вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C. На другій швидкості 3 хв., додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28-29°C. Вологість тіста 30,0%. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху.
- Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см), розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми.
- Нанести наповнювач (з розрахунку на одну тістову заготовку 0,250 кг), рівномірно розподілити.
- Зверху нанести начинку (з розрахунку 0,500 кг на одну тістову заготовку), рівномірно розподілити.
- Другу тістову заготовку розкатати товщиною до 3 мм та вирізати спеціальною сіткою. Залишки тіста після формування сітки можна використати при формуванні наступних флаїв.
- Перед випіканням флай змастити яєчним мастилом.
Наповнювач: Рап Спеціал з'єднати з водою та перемішати до однорідної консистенції, залишити на 10-15 хв. для набухання крохмалю.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура випікання 190°C, тривалість випікання 23-25 хв.
- Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв. Тривалість випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
Покриття: розігріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення. Готові охолоджені вироби покрити Палеттою Нейтральною.