Рецептури Рецептури

Печиво

Печиво цукрове, здобне, затяжне, відсадне, виїмне, з різними текстурами, формою та смаковим наповненням.

Печиво Американо ванільне

Ванільне печиво типу "Американер" з пластичною текстурою.

Печиво Бейблейд

"Веселе" та зручне печиво до школи, яке поєднало в собі різні смаки та текстури.

Печиво Дарк

Жувальна структура печива типу брауні з характерними тріщинками на поверхі та насиченим шоколадним смаком.

Печиво Диско

Печиво з низьким вмістом цукру та зерновим наповненням: льон, соняшник, кунжут, вівсяні пластівці та сушена морка.

Печиво голландський сендвіч шоколадне

Печиво-сендвіч з кремовою шоколадною начинкою.

Печиво Голландське

Здобне цукрове печиво з пластичною текстурою.

Печиво малинова нотка

Хрустке ванільне печиво з мигдалевим та малиновим наповненням.

Печиво Маропан

Розсипчаста структура печива, яка прямо "тане у роті" з мигдалевою начинкою. Найкраще смакує з молоком.

Печиво Моцарт

Хрустке печиво у поєднанні зі сливовим джемом.

Печиво Равлик шоколадне

Печиво спіральне з шоколадною начинкою.

Печиво Сабле

Хрустке, розсипчасте печиво з карамелізованим шоколадом та легкою малиновою кислинкою від українського шоколатьє Руслана Вичерова. Зазвичай його роблять на свята для того, щоб частувати гостей і робити маленькі солодкі подарунки.