Рецептури Рецептури

Печиво

Печиво цукрове, здобне, затяжне, відсадне, виїмне, з різними текстурами, формою та смаковим наповненням.

Голландське печиво Бітеркукіс

Бітеркукікс - мініатюрне печиво з мигдалевим смаком та ароматом. Найкраще смакує з молоком.

Японське печиво Айріш

Неповторний аромат ірландського віскі у філіжанці ароматної кави з курагою та мигдалем.

Японське печиво Айворі

Класичний смак з ванільними нотками та вкрапленнями грецького горіху, журавлини та родзинок.

Японське печиво Блек

Поєднання приємного аромату справжнього чорного шоколаду з насінням кунжуту та соняшнику.

Мініштолен Різдвяні хмаринки

Перевідкриваємо штолен у новому форматі. Це ніжне та хрустке сирне печиво в цукровій пудрі таке ж повітряне, як і хмаринки.

Мініштолен з Маропаном

Справжній смак Різдва. : ніжний та хрусткий штолен в мініформаті, щедро наповнений родзинками та апельсиновими цукатами.

Мункейк

"Місячний пряник" з унікальним зовнішім виглядом в поєднанні з незвичними начинками. Мункейк складається з оболонки та багатокомпонентної начинки.

Печиво сендвіч Макове

Печиво сендвіч з маковою начинкою.

Печиво Цвібак

Ароматний та багатий цвібак (з нім. «випечений двічі»), галицькі господині щедро наповнювали бакалією: цукатами, сухофруктами та горіхами. Ми пропонуємо осучаснений рецепт цього виробу і прагнемо повернути його в українську кулінарну традицію.

Печиво абрикосова нотка

Хрустке шоколадне печиво з мигдалевим та абрикосовим наповненням.

Печиво Американо

Солодке пластичне печиво з характерними тріщинками на поверхні та шоколадними краплями.

Печиво Американо карамельне

Печиво з типу "Американо" з пластичною структурою та подрібненою карамеллю.