Японське печиво Блек
Японське печиво Блек
Поєднання приємного аромату справжнього чорного шоколаду з насінням кунжуту та соняшнику.
Тісто
0,055 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,090 кг | маргарин | |
0,090 кг | яйця | |
0,300 кг | Блек Вельвет |
Наповнювач
0,100 кг | кунжут | |
0,300 кг | соняшникове насіння |
Спосіб приготування
Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Блек Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішеного. Додати кунжут і смажене насіння соняшника та ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися протягом 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 185°C.
Ротаційна піч: температура випікання 175°C.
Час випікання 14 хв. ( для заготовок масою 20 г).