Рецептури Рецептури

Японське печиво Блек

Поєднання приємного аромату справжнього чорного шоколаду з насінням кунжуту та соняшнику.

Тісто

0,055 кг   борошно пшеничне в/г
0,090 кг   маргарин
0,090 кг   яйця
0,300 кг   Блек Вельвет

Наповнювач

0,100 кг   кунжут
0,300 кг   соняшникове насіння

Спосіб приготування

Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Блек Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішеного. Додати кунжут і смажене насіння соняшника та ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися протягом 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 185°C.

Ротаційна піч: температура випікання 175°C.

Час випікання 14 хв. ( для заготовок масою 20 г).

Японське печиво Блек