Рецептури Рецептури

Японське печиво Айворі

Класичний смак з ванільними нотками та вкрапленнями грецького горіху, журавлини та родзинок.

Тісто

0,055 кг   борошно пшеничне в/г
0,090 кг   маргарин
0,080 кг   яйця
0,300 кг   Айворі Вельвет

Наповнювач

0,120 кг   грецький горіх
0,055 кг   журавлина в'ялена
0,200 кг   родзинки

Спосіб приготування

Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Айворі Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішаного. Додати горіхи, журавлину і родзинки та ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися протягом 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 175°C.

Ротаційна піч 170°C.

Час випікання 14 хв. (для заготовок масою 20 г).

Японське печиво Айворі