Японське печиво Айріш
Японське печиво Айріш
Неповторний аромат ірландського віскі у філіжанці ароматної кави з курагою та мигдалем.
Тісто
0,055 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,090 кг | маргарин | |
0,080 кг | яйця | |
0,300 кг | Айріш Вельвет |
Наповнювач
0,355 кг | курага | |
0,120 кг | мигдаль |
Спосіб приготування
Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Айріш Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішаного. Додати подрібнену курагу і смажений мигдаль, після чого ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 185°C.
Ротаційна піч: температура випікання 175°C.
Час випікання 14 хв. (для заготовки масою 20 г).