Рецептури Рецептури

Зерновий батончик Живі зерна

Зерновий батончик на заквасці із насінням чіа, кіноа, льону, соняшника, рижію. Рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.

Тісто

0,015 кг   Суміш для печива LS
0,400 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   цукор
0,150 кг   Живі зерна Дарк
0,003 кг   сіль
0,250 кг   маргарин столовий
0,025 кг   вода

Декорація

0,040 кг   яйця
0,050 кг   Сідмікс

Спосіб приготування

Тісто:

Маргарин (або масло вершкове) перемішати з цукром. Додайте всі інші компоненти та перемішайте плоским бітером протягом 3 хв. на середній швидкості. Тісто охолодити протягом 20 хв., потім розкатати тісто товщиною 2-2,5 мм на силіконовому листі. Змазати тісто яйцем та дати відлежатись тісту 10 хв. Змазати другий раз яйцем та декорувати зерновою посипкою Сідмікс.

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°С протягом 20 хв.


Витягти з печі та гарячим нарізати полосами 7х1,5 см.

Зерновий батончик Живі зерна