Зерновий батончик Живі зерна
Зерновий батончик Живі зерна
Зерновий батончик на заквасці із насінням чіа, кіноа, льону, соняшника, рижію. Рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.
Тісто
0,015 кг | Суміш для печива LS | |
0,400 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | цукор | |
0,150 кг | Живі зерна Дарк | |
0,003 кг | сіль | |
0,250 кг | маргарин столовий | |
0,025 кг | вода |
Декорація
0,040 кг | яйця | |
0,050 кг | Сідмікс |
Спосіб приготування
Тісто:
Маргарин (або масло вершкове) перемішати з цукром. Додайте всі інші компоненти та перемішайте плоским бітером протягом 3 хв. на середній швидкості. Тісто охолодити протягом 20 хв., потім розкатати тісто товщиною 2-2,5 мм на силіконовому листі. Змазати тісто яйцем та дати відлежатись тісту 10 хв. Змазати другий раз яйцем та декорувати зерновою посипкою Сідмікс.
Більше
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°С протягом 20 хв.
Витягти з печі та гарячим нарізати полосами 7х1,5 см.