Печиво Штройзель
Печиво Штройзель
Тісто
0,150 кг | Цукрова пудра | |
0,150 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,150 кг | Борошно мигдальне | |
0,040 кг | Какао порошок DB82 | |
0,003 кг | Кава натуральна розчинна | |
0,150 кг | Масло вершкове 82,5% |
Ганаш
0,300 кг | Тринідад Дарк | |
0,300 кг | Вершки тваринні | |
0,030 кг | Масло вершкове 82,5% |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти збивати бітером протягом 3 хв. Розкатати між гітарними листами до товщини 2-3 мм. Поставити в холодильник на ніч. Тісто має відлежатися.
- Вирізати печиво потрібної форми. Тістові заготовки викласти на силіконовий килимок та накрити зверху ще одним текстурним силіконовим килимком.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 170°С протягом 7 хв.
Ганаш:
- Вершки довести до кипіння.
- До шоколаду додати вершкове масло і залити гарячими вершками. Перемішати до утворення еластичної маси. Накрити плівкою в контакт та помістити у холодильник на 30 хв. Перед використанням збити міксером декілька хвилин.
- Після того як печиво охолоне, намастити його шоколадним ганашем, склеїти сендвічем.