Пряник Форастеро
Пряник Форастеро
Неймовірно ароматні пряники з нотами ванілі, кави й шоколаду.
Рецептура
Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|
0,100 | кг | Кукумікс Американо |
0,200 | кг | ЛЕКВАР Кавовий агат |
0,400 | кг | пшеничне борошно в/г |
0,110 | кг | маргарин |
0,340 | кг | цукор |
0,160 | кг | яйця |
Спосіб приготування
Тісто: жир та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. в холодному місці. Відформувати заготовки масою 30-35 г.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 180°С протягом 12-15 хв.