Рецептури Рецептури

Пряник Чуао

Смак кави й шоколаду - найкращий заряд енергії на цілий день та справжня насолода смаком.

Тісто

0,060 кг   Сатіна Дарк
0,245 кг   ЛЕКВАР Кавовий агат
0,010 кг   Суміш для печива LS
0,330 кг   борошно в/г
0,075 кг   маргарин
0,180 кг   цукор
0,125 кг   яйця
0,001 кг   сіль

Покриття

0,100 кг   цукрова пудра

Спосіб приготування

Тісто: глазур та маргарин розтопити. Цукор збити з яйцями протягом 2-3 хв. Змішати обидві маси до однорідної консистенціїі. Додати решту рецептурних інгредієнтів та замісити тісто. Готове тісто залишити в холодильній камері (30-60 хв). Сформувати кульки масою по 25 г та обкатати у цукровій пудрі. Викласти на лист для випікання.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 180-175°C протягом 10-12 хв., подова піч 180-190°C протягом 10-12 хв.

Пряник Чуао