Пряник Чуао
Пряник Чуао
Смак кави й шоколаду - найкращий заряд енергії на цілий день та справжня насолода смаком.
Тісто
0,060 кг | Сатіна Дарк | |
0,245 кг | ЛЕКВАР Кавовий агат | |
0,010 кг | Суміш для печива LS | |
0,330 кг | борошно в/г | |
0,075 кг | маргарин | |
0,180 кг | цукор | |
0,125 кг | яйця | |
0,001 кг | сіль |
Покриття
0,100 кг | цукрова пудра |
Спосіб приготування
Тісто: глазур та маргарин розтопити. Цукор збити з яйцями протягом 2-3 хв. Змішати обидві маси до однорідної консистенціїі. Додати решту рецептурних інгредієнтів та замісити тісто. Готове тісто залишити в холодильній камері (30-60 хв). Сформувати кульки масою по 25 г та обкатати у цукровій пудрі. Викласти на лист для випікання.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 180-175°C протягом 10-12 хв., подова піч 180-190°C протягом 10-12 хв.