Печиво сендвіч Макове
Печиво сендвіч Макове
Печиво сендвіч з маковою начинкою.
Тісто
0,080 кг | Суміш для печива LS | |
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,470 кг | цукрова пудра | |
0,060 кг | вода | |
0,030 кг | патока | |
0,600 кг | маргарин | |
0,006 кг | сіль |
Начинка
1,460 кг | Макова начинка |
Спосіб приготування
Тісто: збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку та збивати до однорідної маси. Після чого змішати інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.
Розкатати тісто товщиною 2 мм та відштампувати заготовки бажаної форми. На одну заготовку тіста діаметром 6 см, вагою 16 г відсадити макову начинку 22 г або іншу термостійку начинку, а потім зверху накрити іншою заготовкою більшою в діаметрі 7 см, вагою 18 г. Змастити готовий напівфабрикат яйцем. Відлежування 10 хв., після чого змастити яйцем ще раз та декорувати зверху маком.
Спосіб формування:
- машинний - ротор (спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч)
- ручний - розкатка→штамповка
Параметри випікання:
Випікати при температурі 190°С протягом 10 хв.