Рецептури Рецептури

Печиво сендвіч Макове

Печиво сендвіч з маковою начинкою.

Тісто

0,080 кг   Суміш для печива LS
1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,470 кг   цукрова пудра
0,060 кг   вода
0,030 кг   патока
0,600 кг   маргарин
0,006 кг   сіль

Начинка

1,460 кг   Макова начинка

Спосіб приготування

Тісто: збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку та збивати до однорідної маси. Після чого змішати інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.

Розкатати тісто товщиною 2 мм та відштампувати заготовки бажаної форми. На одну заготовку тіста діаметром 6 см, вагою 16 г відсадити макову начинку 22 г або іншу термостійку начинку, а потім зверху накрити іншою заготовкою більшою в діаметрі 7 см, вагою 18 г. Змастити готовий напівфабрикат яйцем. Відлежування 10 хв., після чого змастити яйцем ще раз та декорувати зверху маком.

Спосіб формування:

  • машинний - ротор (спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч)
  • ручний - розкатка→штамповка

Параметри випікання:

Випікати при температурі 190°С протягом 10 хв.

Печиво сендвіч Макове