Печиво Сабле
Печиво Сабле
Хрустке, розсипчасте печиво з карамелізованим шоколадом та легкою малиновою кислинкою від українського шоколатьє Руслана Вичерова. Зазвичай його роблять на свята для того, щоб частувати гостей і робити маленькі солодкі подарунки.
Тісто
0,500 кг | Тринідад Вайт | |
0,360 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,004 кг | Сіль | |
0,350 кг | Цукор | |
0,160 кг | Жовтки | |
0,420 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,010 кг | Пекарський порошок У | |
0,030 кг | Лайм |
Наповнювач
0,100 кг | Малина |
Спосіб приготування
Тісто:
- Усі інгредієнти, окрім малини, змішати міксером на середній швидкості декілька хвилин.
- Як тільки інгредієнти змішалися (шоколад не має розчинитися повністю), додати малину та обережно перемішати лопаткою.
- Вкрити харчовою плівкою "в контакт" та помістити в холодильник на 2 години.
- Поділити на порційні заготовки по 50 г.
Параметри випікання:
Випікати 25 хв. при температурі 140°С.
Оздобити за бажанням солоною карамеллю та сублімованою малиною.