Рецептури Рецептури

Печиво Сабле

Хрустке, розсипчасте печиво з карамелізованим шоколадом та легкою малиновою кислинкою від українського шоколатьє Руслана Вичерова. Зазвичай його роблять на свята для того, щоб частувати гостей і робити маленькі солодкі подарунки.

Тісто

0,500 кг   Тринідад Вайт
0,360 кг   Масло вершкове 82,5%
0,004 кг   Сіль
0,350 кг   Цукор
0,160 кг   Жовтки
0,420 кг   Борошно пшеничне в/г
0,010 кг   Пекарський порошок У
0,030 кг   Лайм

Наповнювач

0,100 кг   Малина

Спосіб приготування

Тісто:

  • Усі інгредієнти, окрім малини, змішати міксером на середній швидкості декілька хвилин.
  • Як тільки інгредієнти змішалися (шоколад не має розчинитися повністю), додати малину та обережно перемішати лопаткою.
  • Вкрити харчовою плівкою "в контакт" та помістити в холодильник на 2 години.
  • Поділити на порційні заготовки по 50 г.

Параметри випікання: 

Випікати 25 хв. при температурі 140°С.

Оздобити за бажанням солоною карамеллю та сублімованою малиною.

Печиво Сабле