Печиво Моцарт
Печиво Моцарт
Хрустке печиво у поєднанні зі сливовим джемом.
Тісто
0,030 кг | Суміш для печива LS | |
0,420 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,175 кг | цукрова пудра | |
0,245 кг | маргарин | |
0,060 кг | яйця |
Начинка
0,400 кг | Джеммі Лайт Слива Угорська |
Крихта
0,150 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,075 кг | цукор | |
0,075 кг | маргарин |
Спосіб приготування
Тісто:
Маргарин збити з цукровою пудрою, після чого перемішати з яйцем до однорідної маси. Змішати сухі компоненти зі збитою масою та замісити тісто. Охолодити тісто.
Формування виробу:
Розкатати тісто і сформувати тістові заготовки вагою по 0,020 кг. Викласти у форми та відсадити начинку вагою по 0,010 кг. Поверх начинки викласти пісочну крихту 0,010 кг.
Крихта:
Цукор, маргарин, борошно з'єднати до утворення крихти.
Параметри випікання:
Подова піч: 185°C.
Ротаційна піч: 180°C.
Тривалість випікання: протягом 12-15 хв.
Більше
*начинка може бути в асортименті: Джеммі Лайт Вишня, Джеммі Лайт Абрикос, Макова Начинка тощо.