Рецептури Рецептури

Печиво Маропан

Розсипчаста структура печива, яка прямо "тане у роті" з мигдалевою начинкою. Найкраще смакує з молоком.

Тісто

0,080 кг   Суміш для печива LS
1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,470 кг   цукрова пудра
0,060 кг   вода
0,030 кг   патока
0,600 кг   маргарин
0,006 кг   сіль

Наповнювач

2,000 кг   Маропан

Спосіб приготування

Тісто:

Збийте маргарин з цукровою пудрою, потім додайте воду, патоку та збивайте до однорідної маси. Після чого змішайте інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.
Розкатайте тісто товщиною 0,2 см та відштампуйте заготовки бажаної форми. На одну заготовку тіста (14 г) відсадити мигдалеву начинку Маропан (26 г) або іншу термостійку начинку, а потім з верху накрийте іншою заготовкою тіста (14 г). Змажте готовий напівфабрикат яйцем. Дайте 10 хв. відлежатись, після чого змажте яйцем ще раз та задекоруйте зверху мигдалевим горіхом.

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 190°С протягом 10 хв.

Спосіб формування:

  • машинний: ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч
  • ручний:  розкатка→штамповка
Печиво Маропан