Печиво Маропан
Печиво Маропан
Розсипчаста структура печива, яка прямо "тане у роті" з мигдалевою начинкою. Найкраще смакує з молоком.
Тісто
0,080 кг | Суміш для печива LS | |
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,470 кг | цукрова пудра | |
0,060 кг | вода | |
0,030 кг | патока | |
0,600 кг | маргарин | |
0,006 кг | сіль |
Наповнювач
2,000 кг | Маропан |
Спосіб приготування
Тісто:
Збийте маргарин з цукровою пудрою, потім додайте воду, патоку та збивайте до однорідної маси. Після чого змішайте інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.
Розкатайте тісто товщиною 0,2 см та відштампуйте заготовки бажаної форми. На одну заготовку тіста (14 г) відсадити мигдалеву начинку Маропан (26 г) або іншу термостійку начинку, а потім з верху накрийте іншою заготовкою тіста (14 г). Змажте готовий напівфабрикат яйцем. Дайте 10 хв. відлежатись, після чого змажте яйцем ще раз та задекоруйте зверху мигдалевим горіхом.
Більше
Параметри випікання:
Випікати при температурі 190°С протягом 10 хв.
Спосіб формування:
- машинний: ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч
- ручний: розкатка→штамповка