Печиво Голландське
Печиво Голландське
Здобне цукрове печиво з пластичною текстурою.
Тісто
1,225 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,750 кг | цукор | |
0,750 кг | масло вершкове | |
0,150 кг | яйця | |
0,100 кг | Суміш для печива LS |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі сухі компоненти. Потім додати масло та меланж.
Після чого всі компоненти перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на низькій швидкості до стану добре вимішаного тіста. Відформувати заготовки з тіста у вигляді качалки. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. у холодному місці.
Відформувати заготовки з тіста, нарізавши товщиною 1 см.
Більше
Параметри випікання:
Випікати при температурі 190°С протягом 12-15 хв.
Спосіб формування:
- машинний - струна
- ручний - нарізка