Печиво Дарк
Печиво Дарк
Жувальна структура печива типу брауні з характерними тріщинками на поверхі та насиченим шоколадним смаком.
Тісто
0,175 кг | Сатіна Дарк | |
0,075 кг | маргарин | |
0,120 кг | цукор | |
0,100 кг | яйця | |
0,220 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,020 кг | Какао порошок DB82 | |
0,001 кг | сіль | |
0,010 кг | Суміш для печива LS |
Декор
0,070 кг | цукрова пудра |
Спосіб приготування
Тісто:
Маргарин і глазур Сатіна Дарк розтопити. Яйця з цукром збити протягом 3 хв.. Після чого перемішати обидві маси до однорідної консистенції. До маси додати Суміш для печива LS, какао порошок DB82, сіль та замісити до однорідної консистенції. Готове тісто залишити в холодильний камері приблизно на 30 хв.
Декор:
Відформувати кульки по 40 г та обкатати в цукровій пудрі. Випекти.
Більше
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 170-175°С протягом 10-12 хв.
Подова піч: 180-190°С протягом 10-12 хв.