Рецептури Рецептури

Печиво Бейблейд

"Веселе" та зручне печиво до школи, яке поєднало в собі різні смаки та текстури.

Тісто 1

0,500 кг   Москамікс Лимон
0,250 кг   яйця
0,100 кг   борошно пшеничне в/г
0,040 кг   вода

Тісто 2

0,500 кг   Москамікс Чоко
0,250 кг   яйця
0,100 кг   борошно пшеничне в/г
0,040 кг   вода

Тісто 3

0,060 кг   Суміш для печива LS
0,750 кг   борошно пшеничне в/г
0,350 кг   цукрова пудра
0,170 кг   яйця
0,150 кг   пшеничний крохмаль
0,450 кг   маргарин

Начинка

0,600 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто 1:

Збивати складові 5-7 хв. на найвищій швидкості. Відсадити тістові заготовки діаметром 4-5 см. Випікати 5-7 хв. при температурі 200-210°C.

Тісто 2:

Збивати складові 5-7 хв. на найвищій швидкості. Відсадити тістові заготовки діаметром 4-5 см. Випікати 5-7 хв. при температурі 200-210°C.

Тісто 3:

Збийте маргарин із цукровою пудрою, потім додайте яйця та збивайте до однорідної маси. Після чого додайте сухі компоненти до збитою маси та перемішайте до однорідної консистенції. Відсадіть із кондитерського мішка заготовки, діаметром 4-5 см.

Більше

Параметри випыкання:

Випікати при температурі 185⁰С протягом 10-12 хв.

Начинка:

Сатіну Вайт разом з Фондантом розтопити на водяній бані до повного розчинення, додати Крем Лайт Малина (або інший смак за бажанням) та ретельно змішати до однорідної маси, використати для з'єднання тіста 1 або 2 (буше лимонне та шоколадне) з тістом 3 (пісочне кільце).

Декор:

Сатіну Дарк разом з Фондантом розтопити на водяній бані до повного розчинення, додати воду та ретельно перемішати до однорідної консистенції. Оздобити печиво за бажанням.

Печиво Бейблейд