Печиво абрикосова нотка
Печиво абрикосова нотка
Хрустке шоколадне печиво з мигдалевим та абрикосовим наповненням.
Тісто
0,350 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,190 кг | цукрова пудра | |
0,260 кг | маргарин | |
0,004 кг | Суміш для печива LS | |
0,001 кг | ванілін | |
0,050 кг | Какао порошок DB82 |
Начинка
0,400 кг | Маропан | |
0,040 кг | вода | |
0,010 кг | Какао порошок DB82 |
Наповнювач
0,050 кг | Фрутбері Абрикос |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси. Розкатати тісто товщиною 4-5 мм. Відштампувати круглі заготовки. За допомогою кондитерського мішка відсадити начинку на основі Маропану. Всередину виробу відсадити Фрутбері Абрикос.
Параметри випікання:
Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.