Рецептури Рецептури

Мункейк

"Місячний пряник" з унікальним зовнішім виглядом в поєднанні з незвичними начинками. Мункейк складається з оболонки та багатокомпонентної начинки.

Тісто

1,150 кг   борошно пшеничне в/г
0,010 кг   Пекарський порошок
0,750 кг   Браун Нектар
0,280 кг   олія соняшникова
0,080 кг   вода

Начинка

0,170 кг   Маропан

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі сухі компоненти, потім додати Браун Нектар, олію, воду та обережно вимісити тісто до однорідної маси. Охолодити тісто протягом 1-2 годин в холодильнику.

Спосіб формування: розділити тісто на кульки (по 0,030 кг). З начики сформувати кульки (по 0,025 кг), охолодити. Розкатати тісто, покласти начинку та сформувати кульку, щоб тісто розподілилось рівномірно навколо начинки. Кульку помістити в припилений борошном штамп, сформувати заготовку.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 185°С протягом 14-15 хв.

Мункейк