Мункейк
Мункейк
"Місячний пряник" з унікальним зовнішім виглядом в поєднанні з незвичними начинками. Мункейк складається з оболонки та багатокомпонентної начинки.
Тісто
1,150 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,010 кг | Пекарський порошок | |
0,750 кг | Браун Нектар | |
0,280 кг | олія соняшникова | |
0,080 кг | вода |
Начинка
0,170 кг | Маропан |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі сухі компоненти, потім додати Браун Нектар, олію, воду та обережно вимісити тісто до однорідної маси. Охолодити тісто протягом 1-2 годин в холодильнику.
Спосіб формування: розділити тісто на кульки (по 0,030 кг). З начики сформувати кульки (по 0,025 кг), охолодити. Розкатати тісто, покласти начинку та сформувати кульку, щоб тісто розподілилось рівномірно навколо начинки. Кульку помістити в припилений борошном штамп, сформувати заготовку.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 185°С протягом 14-15 хв.