Рецептури Рецептури

Мініштолен з Маропаном

Справжній смак Різдва. : ніжний та хрусткий штолен в мініформаті, щедро наповнений родзинками та апельсиновими цукатами.

Тісто

0,018 кг   Суміш для печива LS
0,245 кг   Борошно пшеничне в/г
0,107 кг   Пудра цукрова
0,014 кг   Вода
0,018 кг   Патока
0,068 кг   Маргарин 72%
0,017 кг   Яйця
0,115 кг   Маропан
0,001 кг   Сіль

Наповнювач

0,135 кг   Родзинки
0,135 кг   Цукати апельсинові
0,020 кг   Коньяк

Декор

0,150 кг   Масло вершкове 82,5%
0,120 кг   Пудра цукрова
 

Спосіб приготування

  • Збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку, яйця, Маропан та збити до однорідної маси. Після чого змішати інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити.
  • В тісто додати наповнювач (попередньо замочені на 2 години цукати і родзинки в теплому сиропі з ароматизатором).
  • Розкачати тісто на полоси, порізати.
  • Після випікання тепле печиво промочити в розтопленому вершковому маслі і обсипати цукровою пудрою.


Параметри випікання:
Подова піч: 200°C
Ротаційна піч:180°C
Тривалість випікання:12-15 хв.

Більше

Спеціально до Різдва ми підготували для вас каталог "Українське Різдво", тож дивіться і надихайтеся! 

Мініштолен з Маропаном