Мініштолен з Маропаном
Мініштолен з Маропаном
Справжній смак Різдва. : ніжний та хрусткий штолен в мініформаті, щедро наповнений родзинками та апельсиновими цукатами.
Тісто
0,018 кг | Суміш для печива LS | |
0,245 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,107 кг | Пудра цукрова | |
0,014 кг | Вода | |
0,018 кг | Патока | |
0,068 кг | Маргарин 72% | |
0,017 кг | Яйця | |
0,115 кг | Маропан | |
0,001 кг | Сіль |
Наповнювач
0,135 кг | Родзинки | |
0,135 кг | Цукати апельсинові | |
0,020 кг | Коньяк |
Декор
0,150 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,120 кг | Пудра цукрова | |
Спосіб приготування
- Збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку, яйця, Маропан та збити до однорідної маси. Після чого змішати інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити.
- В тісто додати наповнювач (попередньо замочені на 2 години цукати і родзинки в теплому сиропі з ароматизатором).
- Розкачати тісто на полоси, порізати.
- Після випікання тепле печиво промочити в розтопленому вершковому маслі і обсипати цукровою пудрою.
Параметри випікання:
Подова піч: 200°C
Ротаційна піч:180°C
Тривалість випікання:12-15 хв.
Більше
Спеціально до Різдва ми підготували для вас каталог "Українське Різдво", тож дивіться і надихайтеся!