Рецептури Рецептури

Мініштолен Різдвяні хмаринки

Перевідкриваємо штолен у новому форматі. Це ніжне та хрустке сирне печиво в цукровій пудрі таке ж повітряне, як і хмаринки.

Тісто

0,036 кг   Суміш для печива LS
0,500 кг   Борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Цукрова пудра
0,028 кг   Вода
0,035 кг   Патока
0,140 кг   Маргарин 72%
0,034 кг   Яйця
0,200 кг   Сир кисломолочний
0.002 кг   Сіль

Наповнювач

0,270 кг   Родзинки
0,170 кг   Цукати апельсинові
0,100 кг   Журавлина
0,030 кг   Коньяк

Покриття

0,300 кг   Масло вершкове 82,5%
0,240 кг   Цукрова пудра
0,070 кг   Монблан

Спосіб приготування

Тісто:

  • Збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку, яйця, сир та збити до однорідної маси.
  • Після чого змішати інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити.
  • В тісто додати наповнювач (попередньо замочені на 2 години цукати і родзинки в теплому сиропі з ароматизатором).
  • Розкачати тісто на полоси, порізати.
  • Після випікання тепле печиво промочити в розтопленому вершковому маслі і обсипати цукровою пудрою.

Параметри випікання: 

Подова піч: температура випікання  200°C.
Ротаційна піч: температура випікання 180°C.
Тривалість випікання:12-15 хв.

Більше

Більше рецептів до Різдва у каталозі "Українське Різдво"

Мініштолен Різдвяні хмаринки