Мініштолен Різдвяні хмаринки
Мініштолен Різдвяні хмаринки
Перевідкриваємо штолен у новому форматі. Це ніжне та хрустке сирне печиво в цукровій пудрі таке ж повітряне, як і хмаринки.
Тісто
0,036 кг | Суміш для печива LS | |
0,500 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Цукрова пудра | |
0,028 кг | Вода | |
0,035 кг | Патока | |
0,140 кг | Маргарин 72% | |
0,034 кг | Яйця | |
0,200 кг | Сир кисломолочний | |
0.002 кг | Сіль |
Наповнювач
0,270 кг | Родзинки | |
0,170 кг | Цукати апельсинові | |
0,100 кг | Журавлина | |
0,030 кг | Коньяк |
Покриття
0,300 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,240 кг | Цукрова пудра | |
0,070 кг | Монблан |
Спосіб приготування
Тісто:
- Збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку, яйця, сир та збити до однорідної маси.
- Після чого змішати інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити.
- В тісто додати наповнювач (попередньо замочені на 2 години цукати і родзинки в теплому сиропі з ароматизатором).
- Розкачати тісто на полоси, порізати.
- Після випікання тепле печиво промочити в розтопленому вершковому маслі і обсипати цукровою пудрою.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 200°C.
Ротаційна піч: температура випікання 180°C.
Тривалість випікання:12-15 хв.
Більше
Більше рецептів до Різдва у каталозі "Українське Різдво".