Голландське печиво Бітеркукіс
Голландське печиво Бітеркукіс
Бітеркукікс - мініатюрне печиво з мигдалевим смаком та ароматом. Найкраще смакує з молоком.
Тісто
0,500 кг | Маропан | |
0,162 кг | маргарин | |
0,100 кг | яйця | |
0,150 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,001 кг | сіль |
Спосіб приготування
Тісто:
Маропан, маргарин та сіль змішати, після чого додати яйця та вимісити на низькій швидкості плоским бітером. Потім додати борошно та ретельно перемішати.
У кондитерський мішок з насадкою викласти тісто та відсадити на підготовлений кондитерський лист тістові заготовки вагою 11 г.
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 185°С.
Час випікання 10–12 хв.
Після випікання охолодити.