Печиво Равлик шоколадне
Печиво Равлик шоколадне
Печиво спіральне з шоколадною начинкою.
Тісто
0,900 кг | цукор | |
1,200 кг | маргарин | |
0,100 кг | вода | |
2,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Суміш для печива LS |
Начинка
1,000 кг | Чоколіна шоколад Термо |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі сухі компоненти, потім додати маргарин та воду. Всі компоненти перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на низькій швидкості до стану добре вимішаного тіста. Дати тісту відлежатись 30-60 хв. на холоді. Підмісити тісто до еластичної маси (додавши потрібну кількість води). Розкатати тісто товщиною 4 мм. Нанести рівномірно начинку та закрутити в рол. Витримати на холоді 10-15 хв., а потім нарізати кільцями товщиною 5 мм.
Параметри випікання:
Подова піч: 185°C
Ротаційна піч: 175°C
Час випікання: 15-20 хв. в залежності від розміру.