Рецептури Рецептури

Печиво голландський сендвіч шоколадне

Печиво-сендвіч з кремовою шоколадною начинкою.

Тісто

0,080 кг   Суміш для печива LS
1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,470 кг   цукрова пудра
0,060 кг   вода
0,030 кг   патока
0,600 кг   маргарин
0,006 кг   сіль

Начинка

2,000 кг   Чоколіна шоколад Термо

Оздоблення

0,080 кг   яйця

Спосіб приготування

Збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку та збивати до однорідної маси. Після чого змішати  інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.

Розкатати тісто товщиною 0,2 см та відштампувати заготовки бажаної форми. На одну заготовку тіста (14 г) відсадити термостійку начинку (26 г), а потім зверху накрити іншою заготовкою (14 г). Змазати готовий напівфабрикат яйцем. Дати 10 хв. відлежатись, після чого змазати яйцем ще раз та за бажанням декорувати зверху арахісом чи шоколадними дропсами.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 185°С протягом 10 хв.

Спосіб формування:

машинний – ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч

ручний - розкатка→штамповка

Печиво голландський сендвіч шоколадне