Рецептури Рецептури

Печиво

Печиво цукрове, здобне, затяжне, відсадне, виїмне, з різними текстурами, формою та смаковим наповненням.

Печиво Диско

Печиво з низьким вмістом цукру та зерновим наповненням: льон, соняшник, кунжут, вівсяні пластівці та сушена морка.

Печиво голландський сендвіч шоколадне

Печиво-сендвіч з кремовою шоколадною начинкою.

Печиво Голландське

Здобне цукрове печиво з пластичною текстурою.

Печиво малинова нотка

Хрустке ванільне печиво з мигдалевим та малиновим наповненням.

Печиво Маропан

Розсипчаста структура печива, яка прямо "тане у роті" з мигдалевою начинкою. Найкраще смакує з молоком.

Печиво Моцарт

Хрустке печиво у поєднанні зі сливовим джемом.

Печиво Равлик шоколадне

Печиво спіральне з шоколадною начинкою.

Печиво Сабле

Хрустке, розсипчасте печиво з карамелізованим шоколадом та легкою малиновою кислинкою від українського шоколатьє Руслана Вичерова. Зазвичай його роблять на свята для того, щоб частувати гостей і робити маленькі солодкі подарунки.

Печиво з супер злаками Баварське

Здобне печиво з супер злаками: насіння чіа, кіноа, льон, соняшник та рижій; на хмелю та заквасці. Містить рекордну кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглуводів та жирів.

Зерновий батончик Живі зерна

Зерновий батончик на заквасці із насінням чіа, кіноа, льону, соняшника, рижію. Рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.