Слойка слива-йогурт
Слойка слива-йогурт
Слива в йогурті огорнута хрустким листковим тістом.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
6,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,600 кг | сіль | |
5,000 кг | цукор | |
9,000 кг | маргарин | |
2,000 кг | клейковина пшенична | |
2,000 кг | Нордікс Полярис | |
2,000 кг | вода |
Шарування
59,250 кг | маргарин для листкового тіста |
Наповнювач
51,800 кг | Фрутбері Слива | |
51,800 кг | Преста Йогурт |
Покриття
26,700 кг | Фондант мікс | |
5,300 кг | вода |
Декор
3,200 кг | грецький горіх |
Спосіб приготування
Тісто: для замісу тіста частину води вносити у вигляді льоду. Заміс тіста проводити на 1-й швидкості протягом 5-7 хв. (до повного розчинення льоду) та на 2-й швидкості протягом 6-8 хв. Температура тіста 16-18°С. Вологість тіста 36,0%. На шарування використовується 35% маргарину від маси тіста. Шарування 3х3х3. Відпочинок тіста після шарування 30 хв. при температурі +5°С. Остаточна товщина тіста 3,5-4,0 мм. Розмір заготовки 15х10 см. На тістову заготовку вагою 0,070 г відсадити з одного боку Фрутбері Слива, з іншого Престу Йогурт по 0,016 кг та сформувати. Кінцеве вистоювання 45-60 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості повітря 85%. Заморожування при температурі -30°С протягом 30-50 хв. до температури в центрі напівфабрикатів -12°С.
Параметри випікання:
Дефростувати заготовки при кімнатній температурі впродовж 15-25 хв. Випікати при температурі 185-190°С протягом 20-23 хв. з подачею пару на початку випікання.
Покриття: Фондант Мікс з водою перемішати до однорідної консистенції. Покрити гарячі вироби та посипати подрібненим грецьким горіхом.