Слойка круасан-кекс з малиною
Слойка круасан-кекс з малиною
Фруктові кошики, квіточки... називайте як хочете, але дуже смачно!
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | клейковина пшенична | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
10,000 кг | цукор | |
2,000 кг | сіль | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
5,000 кг | маргарин | |
48,000 кг | вода |
Шарування
35,000 кг | маргарин для листкового тіста |
Начинка
100,000 кг | Фрутбері Малина |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Замішування рекомендується проводити у діжах з охолодженням. Тривалість замішування 4-5 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 15-17°C. Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для шарування. Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв. Розкатати заготовку товщиною 4 мм. Нарізати та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.
Параметри випікання:
Час випікання 10-12 хв. при температурі 220°C. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Начинка: після випікання начинити фруктовою начинкою Фрутбері Малина.