Рецептури Рецептури

Слойка датська з сливою

Ніжна слойка з фруктовими наповненнями: яблуко, слива, абрикос, вишня, лісова ягода, малина. Смак обирати вже вам.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
2,000 кг   клейковина пшенична
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
10,000 кг   цукор
2,000 кг   сіль
5,000 кг   дріжджі пресовані
5,000 кг   маргарин
48,000 кг   вода

Шарування

35,000 кг   маргарин для листкового тіста

Начинка

100,000 кг   Фрутбері Слива*

Спосіб приготування

Тісто: перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Замішування рекомендується проводити у діжах з охолодженням. Тривалість замішування 4-5 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 15-17°C. Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для шарування. Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв. Розкатати заготовку товщиною 4 мм. Нарізати вироби штампом круглої форми діаметром 10 см. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.

Начинка: зробити виїмку та відсадити фруктову начинку Фрутбері Слива на тістову заготовку після вистоювання. Перед випіканням вироби змастити яйцем та декорувати пісочною крихтою.

Параматри випікання:

Час випікання 10-12 хв. при температурі 220°C. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Більше

*фруктову начинку Фрутбері Слива можна замінити на інший смак: Яблуко, Лісова ягода, Абрикос, Малина чи Вишня.

Слойка датська з сливою