Рецептури Рецептури

Королева Аман

Бретонський виріб із неперевершеним смаком та структурою подібною до круасану.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,150 кг   Панетон Верона
0,040 кг   дріжджі пресовані
0,012 кг   сіль
0,080 кг   цукор
0,120 кг   маргарин
0,400 кг   вода

Шарування

0,700 кг   маргарин

Оздоблення

0,300 кг   цукор
0,030 кг   сіль

Покриття

0,020 кг   вода
0,080 кг   Палетта Нейтральна

Спосіб приготування

Тісто: перемішати компоненти рецептури до стану добре вимішаного тіста. Рекомендовано використовувати охолоджену воду температурою 1-5°C. Тривалість замішування: І шв.- 4-5 хв., ІІ шв. – 6 хв. Температура тіста: 16-18°C. Розкатати та вкатати  маргарин для шарування (можна використовувати охолоджений пласт масла). Рекомендована кількість шарувань: 3х3х3. Після кожного шарування покладіть тісто до холодильника на 10-15 хв. Остаточно розкатати тісто товщиною до 3 мм. Посипати пласт тіста оздобленням (сумішшю цукру та солі). Сформувати квадратні заготовки розміром 8х8 см. Згорнути краї до центру та покласти в металеві круглі форми, попередньо змазані та посипані оздобленням з цукру та солі.

Кінцеве вистоювання: 50-60 хв. при температурі 33-35°C та відносній вологості 75%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 200-180°С. Випікати з подачею пари на початку випічки. Час випікання: 7-8 хв,

Покриття: Палетту Нейтральну змішати з водою та нагріти до повного розчинення. Покрити готові вироби.

Королева Аман