Королева Аман
Королева Аман
Бретонський виріб із неперевершеним смаком та структурою подібною до круасану.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,150 кг | Панетон Верона | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,012 кг | сіль | |
0,080 кг | цукор | |
0,120 кг | маргарин | |
0,400 кг | вода |
Шарування
0,700 кг | маргарин |
Оздоблення
0,300 кг | цукор | |
0,030 кг | сіль |
Покриття
0,020 кг | вода | |
0,080 кг | Палетта Нейтральна |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати компоненти рецептури до стану добре вимішаного тіста. Рекомендовано використовувати охолоджену воду температурою 1-5°C. Тривалість замішування: І шв.- 4-5 хв., ІІ шв. – 6 хв. Температура тіста: 16-18°C. Розкатати та вкатати маргарин для шарування (можна використовувати охолоджений пласт масла). Рекомендована кількість шарувань: 3х3х3. Після кожного шарування покладіть тісто до холодильника на 10-15 хв. Остаточно розкатати тісто товщиною до 3 мм. Посипати пласт тіста оздобленням (сумішшю цукру та солі). Сформувати квадратні заготовки розміром 8х8 см. Згорнути краї до центру та покласти в металеві круглі форми, попередньо змазані та посипані оздобленням з цукру та солі.
Кінцеве вистоювання: 50-60 хв. при температурі 33-35°C та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 200-180°С. Випікати з подачею пари на початку випічки. Час випікання: 7-8 хв,
Покриття: Палетту Нейтральну змішати з водою та нагріти до повного розчинення. Покрити готові вироби.