Круасан-куб з чорною смородиною та молочним шоколадом
Круасан-куб з чорною смородиною та молочним шоколадом
Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорна смородина та молочний шоколад.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
5,800 кг | дріжджі пресовані | |
1,500 кг | сіль | |
10,000 кг | цукор | |
10,000 кг | маргарин | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
40,000 кг | вода |
Шарування
42,000 кг | маргарин для листкового тіста |
Ганаш
18,000 кг | Вершки з рослинними жирами 25% | |
27,000 кг | Тринідад Мілк |
Наповнювач
7,000 кг | Палетта Нейтральна | |
1,170 кг | вода | |
7,000 кг | чорна смородина морожена |
Покриття
13,500 кг | Сатіна Мілк | |
1,500 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: для замісу тіста використовувати холодну воду (2°C). *В літній період краще частину води для замісу замінити на льод. Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Тривалість замішування І шв. 4-5 хв., ІІ шв. – 6-8 хв. Температура тіста 15-17°C. Вологість тіста 34,2 %. Рекомендована кількість шарувань 3х3х3. Після другого та третього складування дати тісту відлежатися в холодильній камері 10-15 хв. Розкатати тісто товщиною 7-8 мм. Нарізати на квадрати розміром 8,5х8,5 см. Поклати у форму розміром 10х10 см: 3 квадрати один на одний (вага заготовки 0,195 - 0,205 кг, вага одного квадрата 0,062 - 0,068 кг). Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при відносній вологості 75-80% та температурі 32-33°C. Тістову заготовку садити в піч, коли вона буде за 1 см від кришки форми.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: початкова температура 210°C, на початку випічки подати пар, знизити температуру до 170°C протягом 40-50 хв.
Тривалість випікання залежить від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
Ганаш: вершки довести до кипіння та з'єднати з Тринідад Мілк. Перемішати до однорідної консистенції погружним блендером. Накрити плівкою в контакт. Поставити в холодильник на 4 години для стабілізації. Перед використанням збити бітером 1 хв.
Покриття: розігріти Сатіну Мілк з олією.
Наповнювач: Палетту Нейтральну з водою розтопити, додати чорну смородину та нагрівати до повного розчинення Палетти.
Формування: охолоджений виріб наповнити ганашем та наповнювачем. Покрити Сатіною Мілк.