Круасан-куб Бургунді з чорною смородиною
Круасан-куб Бургунді з чорною смородиною
Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорною смородиною та Бургунді зі смаком ягідного йогурту.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
5,800 кг | дріжджі пресовані | |
1,500 кг | сіль | |
10,000 кг | цукор | |
10,000 кг | маргарин | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
40,000 кг | вода |
Шарування
42,000 кг | маргарин для листкового тіста |
Наповнювач
17,500 кг | Палетта Нейтральна | |
17,500 кг | чорна смородина морожена |
Начинка
76,000 кг | Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту |
Покриття
13,500 кг | Сатіна Вайт | |
1,500 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: для замісу тіста використовувати холодну воду (2°C). *В літній період краще частину води для замісу замінити на ліод. Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Тривалість замішування І шв. 4-5 хв., ІІ шв. – 6-8 хв. Температура тіста 15-17°C. Вологість тіста 34,2 %. Рекомендована кількість шарувань 3х3х3. Після другого та третього складування дати тісту відлежатися в холодильній камері 10-15 хв. Розкатати тісто товщиною 7-8 мм. Нарізати на квадрати розміром 8,5х8,5 см. Поклати у форму розміром 10х10 см: 3 квадрати один на одний, уникаючи завітрення заготовок (вага заготовки 0,195 - 0,205 кг, вага одного квадрата 0,062 - 0,068 кг). Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при відносній вологості 75-80% та температурі 32-33°C. Тістову заготовку садити в піч, коли вона буде за 1 см від кришки форми.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: початкова температура 210°C, на початку випічки подати пар, знизити температуру до 170°C протягом 40-50 хв.
Тривалість випікання залежить від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
Покриття: Розігріти Сатіну Вайт з олією.
Наповнювач: Палетту Нейтральну розім'яти, додати чорну смородину та нагрівати до повного розчинення Палетти.
Формування: охолоджений виріб наповнити начинкою (з розрахунку на 1 виріб 0,090 кг Чоколіни Бургунді зі смаком ягідного йогурту) та ягідним наповнювачем (з розрахунку на 1 виріб 0,035-0,040 кг). Покрити Сатіною.