Круасан зерновий
Круасан зерновий
Неповторний смак багатозернового круасану з шоколадним топінгом для вдалого початку дня.
Тісто
0,700 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | Круасан 11 Злаків | |
0,015 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,030 кг | цукор | |
0,050 кг | маргарин | |
0,500 кг | вода |
Шарування
0,350 кг | маргарин |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Замішування рекомендується проводити у діжах з охолодженням. Тривалість замішування І шв. 4-5 хв., ІІ шв. – 6 хв. Температура тіста 15-17°C. Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для шарування. Рекомендована кількість шарувань 4х4х3. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв. Розкатати заготовку до товщини 4 мм. Нарізати та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.
Більше
Параметри випікання:
Час випікання 10-12 хв. при температурі 220°C.
Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.