Круасан А-ля Оніон
Круасан А-ля Оніон
Зерновий круасан з цибулею та кропом. Розріжте його вздовж і вкладіть в нього, наприклад, листя салату, помідор, огірки, авокадо, сир, шинку.
Тісто
0,800 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Мульті Злак Цибуля | |
0,010 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,030 кг | цукор | |
0,015 кг | сіль | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,480 кг | вода |
Шарування
0,378 кг | маргарин |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Тривалість замішування І шв. 4-5 хв., ІІ шв. – 6 хв. Температура тіста 15-17°C. Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для ша-рування. Рекомендована кількість шарувань 4х4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв. Розкатати заготовку до товщини 4 мм. Нарізати та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.
Більше
Параметри випікання:
Час випікання 10-12 хв. при температурі 210-190°C. Час випікання може змінюватись в залежнос-ті від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.