Крафін мигдалево-кокосовий
Крафін мигдалево-кокосовий
Гібрід листкового круасану та мафіну з мигдалево-кокосовою начинкою.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,030 кг | Софт Тач | |
0,010 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,012 кг | сіль | |
0,040 кг | цукор | |
0,050 кг | маргарин | |
0,450 кг | вода |
Шарування
0,500 кг | маргарин для шарування |
Наповнювач
0,230 кг | Мінута Пріма | |
0,500 кг | вода | |
0,270 кг | Маропан | |
0,400 кг | Преста Ваніль | |
0,100 кг | кокосова стружка |
Декор
0,060 кг | Монблан |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати компоненти рецептури до стану добре вимішаного тіста. Рекомендовано використовувати охолоджену воду температурою 1-5°C. Тривалість замішування 4-5 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 16-18°C. Рекомендована кількість шарувань 3х4. Тривалість відлежування тіста в холодильнику після останнього шарування 10-15 хв. Остаточно розкатати тісто товщиною 4,5-5 мм. Нарізати та сформувати заготовки необхідної маси. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: початкова температура 220°C, на початку випічки подати пар, знизити температуру до 200°C.Випікати протягом 18-20 хв.Тривалість випікання залежить від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
Наповнювач: заварний крем змішати з водою до однорідної маси, додати Маропан, Престу та кокосову стружку. Наповнювати випечені крафіни по 0,050 кг на 1 шт. Декорувати цукровою пудрою Монблан.