Рецептури Рецептури

Паска Фісташкова

Ці чудові міні пасочки, вкриті білою помадкою з шоколадним смаком й прикрашені подрібненою фісташкою, замилують не тільки дітей, а й дорослих ніжною текстурою та унікальною соковитістю м’якуша з вмістом подрібненої фісташки. Гарна ідея для легкого великоднього частування!

Тісто

1,000 кг   Кекс Фісташковий
0,360 кг   олія соняшникова
0,420 кг   яйця
0,100 кг   вода
0,100 кг   Фрешкіпер

Помадка

0,150 кг   Сатіна Вайт
0,150 кг   Фондант
0,030 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості за допомогою бітера. Наповнити форми по 0,360 кг.

Параметри випікання:

Подова піч: 180°C.

Ротаційна піч: 160-170°C. Тривалість випікання: 48-55 хв. Тривалість випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, конструктивних особливостей печі та температурних режимів.

Помадка: змішати Фондант та Сатіну Вайт, та розтопити на паровій бані. Покрити охолоджені вироби, за бажанням декорувати подрібненою фісташкою та сублімованою малиною.

Паска Фісташкова