Паска Фісташкова
Паска Фісташкова
Ці чудові міні пасочки, вкриті білою помадкою з шоколадним смаком й прикрашені подрібненою фісташкою, замилують не тільки дітей, а й дорослих ніжною текстурою та унікальною соковитістю м’якуша з вмістом подрібненої фісташки. Гарна ідея для легкого великоднього частування!
Тісто
1,000 кг | Кекс Фісташковий | |
0,360 кг | олія соняшникова | |
0,420 кг | яйця | |
0,100 кг | вода | |
0,100 кг | Фрешкіпер |
Помадка
0,150 кг | Сатіна Вайт | |
0,150 кг | Фондант | |
0,030 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості за допомогою бітера. Наповнити форми по 0,360 кг.
Параметри випікання:
Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 160-170°C. Тривалість випікання: 48-55 хв. Тривалість випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, конструктивних особливостей печі та температурних режимів.
Помадка: змішати Фондант та Сатіну Вайт, та розтопити на паровій бані. Покрити охолоджені вироби, за бажанням декорувати подрібненою фісташкою та сублімованою малиною.