Паска Бісквітна
Паска Бісквітна
Легка та ніжна дрібнопориста структура цієї паски на основі бісквітного тіста, оздоблена шоколадною помадкою. Є чудовою альтернативою традиційній пасці.
Тісто
3,300 кг | Борошно пшеничне в/г | |
3,800 кг | Цукор | |
1,700 кг | Маргарин | |
3,800 кг | Яйця | |
1,300 кг | Біска Мульті Бейс | |
1,250 кг | Вода |
Оздоблення
2,550 кг | Сатіна Дарк | |
1,950 кг | Чоколіна шоколад |
Спосіб приготування
Тіста:
- Збивати складові протягом 7хв. на середній швидкості плоским бітером.
- Розлити по формам.
- Вага 200-250 г.
Параметри випікання:
- Температура випікання 170-180°C.
- Час випікання 30-35 хв.
- Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Оздоблення:
На водяній бані розтопити інгредієнти, згідно рецептури до однорідної маси ( t 45-50°C ) та покрити вироби.
Більше
- Використання концентрованої суміші Біска Мульті Бейс забезпечує стабільну якість кондитерських виробів та спрощує процес приготування бісквітів та кексів.
- Простий спосіб використання пов’язаний з методом «все в одному», коли всі інгредієнти збиваються разом, що значно економить час приготування.
- Виріб має рівномірну дрібнопористу структуру, м’якуш еластичний, легко нарізати.