Мафін Лимонний
Мафін Лимонний
Ніжний лимонний смак та аромат.
Тісто
0,500 кг | Кекс Лимонний | |
0,175 кг | олія соняшникова | |
0,175 кг | яйця | |
0,050 кг | вода | |
0,090 кг | Фрешкіпер |
Начинка
0,300 кг | Начинка Ванільна |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішайте всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте плоский бітер). Наповнити форми для кексів вагою по 0,090 кг (залежно від маси заготовки може змінюватись температура випікання).
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 180°C
Тривалість випікання: 25 хв.
Шприцювання начинки:
Після випічки охолоджений напівфабрикат начинити начинкою Ванільна.