Кексик Йогуртовий
Кексик Йогуртовий
Ніжний йогуртовий смак кексу з вкрапленнями шоколадних дропсів.
Тісто
0,537 кг | Йогуртовий кекс | |
0,161 кг | олія соняшникова | |
0,161 кг | яйця | |
0,161 кг | вода | |
0,100 кг | Фрешкіпер |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішайте всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (викорис-товуйте бітер - робочий орган плоскої форми). Наповнити форми для кексів по 110 г. Зверху декорувати шоколадними дропсами, горіхом, або ягодами.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 160-170°C
Тривалість випікання: 25 хв.