Рецептури Рецептури

Кексик Йогуртовий

Ніжний йогуртовий смак кексу з вкрапленнями шоколадних дропсів.

Тісто

0,537 кг   Йогуртовий кекс
0,161 кг   олія соняшникова
0,161 кг   яйця
0,161 кг   вода
0,100 кг   Фрешкіпер

Спосіб приготування

Тісто:

Змішайте всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (викорис-товуйте бітер - робочий орган плоскої форми). Наповнити форми для кексів по 110 г. Зверху декорувати шоколадними дропсами, горіхом, або ягодами.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 160-170°C
Тривалість випікання: 25 хв.

Кексик Йогуртовий