Кексова паска Кокосова
Кексова паска Кокосова
Пухка, соковита, з яскравим смаком кокоса, ванілі та тонким присмаком вершкового масла.
Тісто
1,000 кг | Кватро | |
0,250 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,250 кг | Яйця | |
0,005 кг | Сіль | |
0,200 кг | Кокосова стружка | |
0,250 кг | Цукор | |
0,175 кг | Вода |
Покриття
0,360 кг | Сатіна Вайт | |
0,240 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Спосіб приготування
Тіста:
- Змішати кокосову стружку, цукор і воду (60°C) та залишити накритим на одну - дві години.
- Змішати яйця, сіль, кокосову начинку та суміш для кексу Кватро з м’яким маргарином протягом 4 хв. на 2-й швидкості з використанням плоского бітера.
- Вага тіста на одну форму: 200-250 г.
Параметри випікання:
Подова піч: 180°C,
Ротаційна піч: 165°C
Час випікання: 30-35 хв.
Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Покриття:
Розтопити Сатіну Вайт на паровій бані 35-38, додати Чоколіну Вайт, перемішати до однорідності.
Більше
Використання суміші для масляних кексів та пасок Кватро дає можливість отримати вироби із вологим, ніжним та рівномірним дрібнопористим м’якушем, гарного жовтого кольору.