Кекс Йогуртовий
Кекс Йогуртовий
Кекс з ніжним йогуртовим смаком, ніжним дрібнопористим вологим м'якушем. Чудово поєднується з фруктами та горіхами. Зтривалим терміном придатності (до 3-х місяців).
Тісто
1,000 кг | Кекс Йогуртовий | |
0,350 кг | олія соняшникова | |
0,500 кг | яйця | |
0,150 кг | вода | |
0,200 кг | Фрешкіпер |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішайте всі компоненти разом протягом 4 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер - робочий орган плоскої форми). Наповнити форми для кексів по 750 г.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 140°C.
Тривалість випікання: 100 хв.