Рецептури Рецептури

Кекс Мускатний

Кекс з витонченим ароматом та пряним смаком (кориця, гвоздика, кардамон, мускатний горіх та імбир).

Тісто

1,000 кг   Кекс Мускатний
0,300 кг   олія соняшникова
0,300 кг   яйця
0,300 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у форму (1/2 висоти форми).

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°С протягом 30-60 хв. (час випікання залежить від ваги тіста). Втрати при випіканні 10-11%.

Декор:

Охолодити кекси та декорувати шоколадом, цукровою пудрою тощо.

Кекс Мускатний