Кекс Мускатний
Кекс Мускатний
Кекс з витонченим ароматом та пряним смаком (кориця, гвоздика, кардамон, мускатний горіх та імбир).
Тісто
1,000 кг | Кекс Мускатний | |
0,300 кг | олія соняшникова | |
0,300 кг | яйця | |
0,300 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у форму (1/2 висоти форми).
Більше
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°С протягом 30-60 хв. (час випікання залежить від ваги тіста). Втрати при випіканні 10-11%.
Декор:
Охолодити кекси та декорувати шоколадом, цукровою пудрою тощо.