Рецептури Рецептури

Кекс Кокосовий

Кекс з насиченим масляно-кокосовим смаком та ароматом, жовтим дрібнопористим м'якушем. З подовженим терміном придатності (до 3-х місяців).

Тісто

2,000 кг   Кватро
0,500 кг   масло вершкове
0,100 кг   яйця
0,010 кг   сіль
0,400 кг   кокосова стружка
0,500 кг   цукор
0,350 кг   вода
0,400 кг   Фрешкіпер

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати кокосову стружку, цукор і воду (60°C), та залишити накритим на одну годину для набухання.
Змішати яйця, сіль, кокосову начинку, Фрешкіпер та суміш для кексу Кватро з м’яким маслом протягом 4 хв. на низькій швидкості з використанням плоского бітера. Вага тіста на одну форму: 750 г.

Більше

Температура випікання:
Подова піч: 140°C
Час випікання: 100-110 хв.

Кекс Кокосовий