Кекс Кокосовий
Кекс Кокосовий
Кекс з насиченим масляно-кокосовим смаком та ароматом, жовтим дрібнопористим м'якушем. З подовженим терміном придатності (до 3-х місяців).
Тісто
2,000 кг | Кватро | |
0,500 кг | масло вершкове | |
0,100 кг | яйця | |
0,010 кг | сіль | |
0,400 кг | кокосова стружка | |
0,500 кг | цукор | |
0,350 кг | вода | |
0,400 кг | Фрешкіпер |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати кокосову стружку, цукор і воду (60°C), та залишити накритим на одну годину для набухання.
Змішати яйця, сіль, кокосову начинку, Фрешкіпер та суміш для кексу Кватро з м’яким маслом протягом 4 хв. на низькій швидкості з використанням плоского бітера. Вага тіста на одну форму: 750 г.
Більше
Температура випікання:
Подова піч: 140°C
Час випікання: 100-110 хв.